Minusta

FB_IMG_1459496568287

Heippa, olen Sanna 35-vuotias ravintola-alan ammattiosaaja ja entinen kokki.

Usean vuoden kokemuksella niin ravintolakeittiöistä, kahviloista kuin omista Catering-palveluista, tarjoan ammattitaitoani niin kurssien kuin koulutusten muodossa. Tällä hetkellä opiskelen funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravitsemustiedettä ja erityisesti vegaanin ravitsemusta.

Minulta monesti kysytään olenko itse vegaani. Vastaus on lyhyt ja ytimekäs, en ole. Ruokavalioni on n.70% vegaaninen, mutta syön myös eettisesti tuotettuja luomukananmunia, jonkin verran kalaa ja toisinaan kanaa. Ehkä pari kertaa vuodessa myös lihaa. Kuitenkin eettiset valinnat ovat iso osa arkeani ja valitsen tarkkaan mitä kaupasta ostan.

Ihmiset ovat erilaisia, mikä sopii täydellisesti toiselle, ei välttämättä sovi toiselle. Niinpä vegaaniruokavalioon siirryttäessä on hyvin tärkeää ottaa selvää mitä se vaatii, eikä siihen missään nimessä tulisi siirtyä vain esim. laihtumisen toivossa. Myös vegaanina voi syödä epäterveellisesti!

Minua vegaaniruoka kiinnostaa, koska se on tulevaisuuden ruokaa, terveellistä, inspiroivaa, maukasta ja haasteellista. Ihmiset ovat jo heränneet lihansyönnin haitoille, haluan tarjota heille vaihtoehdon, joka ravitsee niin henkisesti kuin fyysisesti. Mitä ikinä sinulla onkaan mielessä, ota yhteyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s